ACTUALITAT
Resum de la 2a edició d'Illuminating Curiosity i de la Gala d'entrega de premis

El 21 de juny de 2016 va tenir lloc la Gala d'Entrega de premis de la 2a edició del concurs audiovisual Illuminating Curiosity.

L'acte de cloenda del concurs es va celebrar a l'Auditori IMAGINA de MediaPro i vam tenir el plaer de comptar amb el divulgador científic Marc Boada com a presentador de la cerimònia. També ens van acompanyar en aquesta festa, entre altres personalitats, l'actriu de 'Polseres Vermelles', Paula Vélez, una de les famoses instigadores del concurs i el director de l'ICFO, el Prof. Lluís Torner.

Sens dubte va ser una tarda plena de moments emotius, divertits i amb algunes sorpreses! Un moment únic que ens va permetre conèixer i premiar els creadors i mentors dels millors vídeos d'aquesta edició del concurs.

Gràcies a tots als qui heu participat en aquest viatge!! Fins la propera!!

 

Us deixem amb alguns records de la gala i un petit resum del que va ser aquesta 2a edició d'Illuminating Curiosity:

Aquí podeu veure les fotos de la cerimònia.

Illuminating Curiosity

 

Aquí el vídeo de la cerimònia:

 

 

I aquí un petit resum d'alguns dels millors moments d'aquesta edició:

L'ICFO-Institut de Ciències Fotòniques és un centre d' investigació d'excel·lència dedicat a l'estudi de les ciències i tecnologies de la llum.

El centre té una triple missió: de recerca de frontera, de formació de tecnòlegs i de transferència de tecnologia i coneixement.

Col·laboradors